Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Αρχική Σελίδα

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

Κίνα HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Καλή ποιότητα και λογική τιμή. Επιθυμήστε την επιχείρηση επιχείρησής σας καλύτερη και καλύτερη.

—— Micheal

Η υπηρεσία της Νίκαιας θα πάρει το συμπαθητικό επίτευγμα, έρχεται στους τύπους!

—— John

Είμαι Online Chat Now

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Εταιρεία Εμφάνιση Εταιρία Δραστηριότητα αίθουσα επιχείρησης Εταιρεία Εμφάνιση Συνεδρίαση της επιχείρησης τμήμα τεχνολογίας Τετράγωνο επιχείρησης Αυτοκινητοπομπή Αυτοκινητοπομπή
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ΚΙΝΑ JINGGONG
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : >30million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 20% - 30%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

σημείωση του Προέδρου 一、

 

Στο κύμα της επιχειρηματικής ανάπτυξης, ειδική αυτοκινητική Co. Hangzhou, το ΕΠΕ δοκιμάζει τις ψηλά και τα χαμηλότατα σημεία της αγοράς και των επιδείξεων ο εταιρικός πολιτισμός «πραγματικού του και καινοτομία». Από την ειδική βιομηχανία τροποποίησης οχημάτων στην έξυπνη ειδικευμένη βιομηχανία εξοπλισμού, έχει περπατήσει έξω έναν νέο τρόπο της ανάπτυξης βιομηχανίας καινοτομίας μέσω της έναρξης από την τεχνολογία, οδήγηση από την αγορά και ώθηση από τον πολιτισμό για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα για τη βιώσιμη και υγιή ανάπτυξή του.

 

    Στεμένος σε ένα νέο ιστορικό στάδιο, ειδική αυτοκινητική Co. Hangzhou, ΕΠΕ, που εμμένει στην έννοια «των ανθρώπων πρώτα, η τεχνολογία ευημερεί εταιρία, τιμιότητα και Win-win συνεργασία», και το πνεύμα εταιριών «της επιμέλειας πείρας βιομηχανίας ενώ το επίτευγμα έξω από την ειδικότητα» θα κολλήσει πολύ στην κινεζική πολιτική της διατήρησης της ενέργειας και της προστασίας περιβάλλοντος, να καταβάλει τις προσπάθειες να δημιουργηθεί ένα καλό εμπορικό σήμα και να παρουσιαστεί άριστη ποιότητα ώστε να γίνουν οι συνεισφορές στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας της διατήρησης της ενέργειας και της προστασίας περιβάλλοντος.

    

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, είμαστε πλήρεις εμπαθούς και της εμπιστοσύνης. Η ειδική αυτοκινητική Co. Hangzhou, ΕΠΕ θα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τους ανθρώπους από όλους τους τομείς για να είναι περισσότερη ευημερία.

σημάδι: OLE_LINK8'> «επιμέλεια πείρας βιομηχανίας ενώ το επίτευγμα έξω από την ειδικότητα» θα κολλήσει πολύ στην κινεζική πολιτική της διατήρησης της ενέργειας και της προστασίας περιβάλλοντος, να καταβάλει τις προσπάθειες να δημιουργηθεί ένα καλό εμπορικό σήμα και να παρουσιαστεί άριστη ποιότητα ώστε να γίνουν οι συνεισφορές στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας της διατήρησης της ενέργειας και της προστασίας περιβάλλοντος.

 

   二、 έννοια της ειδικής αυτοκινητικής Co. Hangzhou, ΕΠΕ 

 

 1 έννοια εταιριών、: Οι άνθρωποι πρώτα, τεχνολογία ευημερούν εταιρία, τιμιότητα και Win-win συνεργασία

 

 όραμα εταιριών 2、: Για να χτίσει μια βιομηχανική βάση της εξειδικευμένης κατασκευής εξοπλισμού και να είναι επιχείρηση εμπορικών σημάτων με την ισχυρή ανταγωνιστικότητα

 

 αποστολή εταιριών 3、:

Για να αναζωογονήσετε τη βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού, ακμάστε την οικονομία της αγοράς

Για να παρέχει τον ειδικευμένο εξοπλισμό ασφάλειας, αξιόπιστης, πράσινης και του περιβάλλοντος προστασίας.

 

αξία πυρήνων εταιριών 4、: Να επικεντρωθεί στην εργασία για να κάνει τα αδύνατα να γίνουν δυνατότητες ενώ όντας τίμιο στους ανθρώπους για το κινείται μόνο οι ίδιοι που μπορεί να κινήσει άλλων. 

Επικεντρωμένος στην εργασία που είναι ευσυνείδητη για να μεταχειριστεί κάθε στόχο, το πρόγραμμα και τη διαδικασία μόνο για να επιδιώξει τους τρόπους για τη δικαιολογία επιτυχίας όχι για τις αποτυχίες και για να κάνει τα αδύνατα να γίνουν δυνατότητες τελικά.

 

πνεύμα εταιριών 5、:

Επιμέλεια πείρας βιομηχανίας ενώ επίτευγμα έξω από την ειδικότητα

Η πείρα βιομηχανίας η επιμέλεια-θέληση σκληρά να εργαστεί και ποτέ να εγκαταλείψει απαιτείται και συνεχώς επιδιώκων τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης για να λύσει τα προβλήματα και να δημιουργήσει το νέο επίτευγμα με τις θαυμάσιες τεχνικές

Το επίτευγμα έξω από την ειδικότητα το λειτουργώντας πνεύμα της εστίασης και να ικανοποιήσει ποτέ απαιτείται για κάθε πράγμα, το πρόγραμμα και το προϊόν. Για να προγραμματιστούν καλά και να κάνουν αρκετή εργασία με κάθε λεπτομέρειες για να γίνει τέλειος.

 

σχεδιάγραμμα επιχείρησης 三、

 

    Δεδομένου ότι μια άριστη ομάδα στην Κίνα, ειδική αυτοκινητική Co. Hangzhou, ΕΠΕ είναι ένα το TOP500 των κινεζικών ιδιωτικών εταιριών (ΚΊΝΑ JINGGONG) είναι μια εν πλήρη κυριότητα θυγατριίδα επιχείρηση που επενδύεται από την Επιτροπή της εθνικής ζώνης οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης Hangzhou Xiasha το 2003. Είναι μια μεγάλη επιχείρηση που κατασκευάζει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας κυρίως την έρευνα, την παραγωγή και την πώληση των οχημάτων επιθεώρησης γεφυρών, ειδικευμένα οχήματα της δεξαμενής πίεσης (συμπεριλαμβανομένου LNG του σκάφους πίεσης) και της κοινής δεξαμενής πίεσης, του έξυπνων στερεοφωνικών γκαράζ και του εξοπλισμού εφαρμογής του ενσωματωμένου ρομπότ. Είναι κύριο επίσης της εισαγωγής και εξαγωγής, και της αρχής μίσθωσης προϊόντων δεξιά.

 

    Με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 150 εκατομμυρίων και της κάλυψης ενός τομέα πάνω από 100 στρεμμάτων, έχει πάνω από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τετραγωνικών μέτρων 39 χιλιάδων, σχεδόν περιεκτικό διαμέρισμα κτηρίου και προσωπικού επώασης τεχνολογίας 10 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερους από 260 υπαλλήλους. Μέσω πάνω από των προσπαθειών δέκα ετών, έχει γίνει διάσημη κατασκευαστική επιχείρηση στην ειδικευμένη βιομηχανία εξοπλισμού και έχει απονείμει μια σειρά τιμών όπως η εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η βασική συνιστώμενη επιχείρηση στην επαρχία Zhejiang, η προηγμένη επιχείρηση της εξειδικευμένης διαχείρισης ασφάλειας εξοπλισμού, η επιχείρηση κόκκαλων της εθνικής ζώνης οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης Hangzhou Xiasha, το προϊόν εμπορικών σημάτων Hangzhou και το σπίτι του σημαντικού προσωπικού. Η επιχείρηση είναι μέλος συμβουλίου της ένωσης της Κίνας των αυτοκινητικών κατασκευαστών (CAAM).

 

    Κάτω από τη νέα κατάσταση, ειδική αυτοκινητική Co. Hangzhou, το ΕΠΕ θα επικεντρωθεί στην Ε&Α και τις επενδύσεις κεφαλαίου της ειδικευμένης βιομηχανίας μηχανημάτων με τη στρατηγική ανάπτυξης της «υψηλής τεχνολογίας βιομηχανοποίησης και προώθηση των βιομηχανιών περιοχών» και ο υπάλληλος που επιλέγει την έννοια «των ανθρώπων πρώτα και του προσωπικού καθιστά την επιχείρηση ακμάζουσα», στοχεύοντας να περπατήσει για να χτίσει προς τα εμπρός ένα διάσημο εμπορικό σήμα της ειδικευμένης βιομηχανίας μηχανημάτων στην Κίνα και μια βιομηχανική βάση για να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αξία για την επιχείρηση η ίδια και την κοινωνία. 

 

 

 

    

Στοιχεία επικοινωνίας
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Serena Liu

Τηλ.:: +86-571-86875791

Φαξ: 86-571-86721817

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)