Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
καλής ποιότητας Φορτηγό επιθεώρησης γεφυρών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φορτηγό επιθεώρησης γεφυρών για τις πωλήσεις
Καλή ποιότητα και λογική τιμή. Επιθυμήστε την επιχείρηση επιχείρησής σας καλύτερη και καλύτερη.

—— Micheal

Η υπηρεσία της Νίκαιας θα πάρει το συμπαθητικό επίτευγμα, έρχεται στους τύπους!

—— John

Είμαι Online Chat Now

HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD
Εταιρεία Εμφάνιση Εταιρία Δραστηριότητα αίθουσα επιχείρησης Εταιρεία Εμφάνιση Συνεδρίαση της επιχείρησης τμήμα τεχνολογίας Τετράγωνο επιχείρησης Αυτοκινητοπομπή Αυτοκινητοπομπή

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ΚΙΝΑ JINGGONG
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : >30million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Σκοπός υπηρεσιών προϊόντων: Ο στόχος υπηρεσιών μας είναι να βελτιώσουμε συνεχώς τη ικανοποίηση πελατών, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των χρηστών. Η έρευνα και αναπτύσσει τα αγαθά ικανοποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, και εφαρμόζει το πρόγραμμα ικανοποίησης πελατών, είναι το ίδρυμα επιβίωσης της επιχείρησής μας για να παρέχει τις υπηρεσίες ικανοποίησης πελατών.

Διαδικασία υπηρεσιών: Θα παράσχουμε στον πελάτη τέλειο pre-sale, πώληση, υπηρεσία μεταπωλήσεων.

1. Pre-sale: Θα απαντήσουμε λεπτομερώς για τις διαβουλεύσεις σας

2. Πώληση: Όταν αγοράσατε το προϊόν, θα παράσχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες προϊόντων

3. Μεταπώληση: Έχουμε τους εμπειρογνώμονες για να σας βοηθήσουμε όταν έχετε ένα πρόβλημα. Η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση διάφορη σκληρή ομάδα υπηρεσίας επειγόντων, επιτόπιοι πεπειραμένοι μηχανικοί και οι ανώτεροι τεχνικοί, έφθασαν στη σκηνή στο γρηγορότερο χρόνο για οποιεσδήποτε προβλήματα, συντήρηση και αντικατάσταση. Εάν αγοράσατε το προϊόν είχε τα προβλήματα ή τις ασυνήθιστες περιστάσεις, μπορείτε να απεικονιστείτε στο πρόσωπο πωλήσεων περιοχής ή να παραπονεθείτε άμεσα στην άμεση επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών μας, μπορείτε επίσης γράφω σε μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με fax. Θα εξεταστούμε αμέσως, για να σας δώσουμε μια ικανοποιητική απάντηση. Το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί επίσης να δοθεί στο τηλέφωνο ή την από σπίτι σε σπίτι λύση που βάσισαν στην πραγματική ανάγκη.

Μια περισσότερη υπηρεσία, η περίοδος εξουσιοδότησης λόγω ανάρμοστου εσείς χρησιμοποιεί, ή το φυσικό περιβάλλον που προκαλείται από εμείς για να παρέχει την ελεύθερη επισκευή, τα υλικά και τα εξαρτήματα επισκευής χρεώνονται μόνο την τιμή κόστους.

Στοιχεία επικοινωνίας
HANGZHOU SPECIAL AUTOMOBILE CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Joshua

Τηλ.:: 86-571-86875791

Φαξ: 86-571-86721817

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)